Sandra van Beers=Lanslots
Co-coach Sietske
Co-coach in opleiding Aafke

Hallo,

Ik ben Sandra, getrouwd met Ad, moeder van Bas en Gijs, bonus-oma van Lukas, oma van Kasper en Hugo en bazinnetje van mijn honden Sietske en Aafke.

Op 19-01-2019 ben ik, samen met mijn hond Sietske, gestart met mijn Kindercoach praktijk Pootje Power, een neus voor gevoel. We hebben de afgelopen 5 jaar al heel veel kinderen en ouders mogen begeleiden op hun levenspad. Altijd vanuit rust, aandacht en gevoel en vooral op het tempo van het kind.

Pootje Power is ontstaan vanuit het vrijwilligerswerk met mijn hond Sietske. Door diverse cursussen en opleidingen te volgen ben ik professioneel aan de slag gegaan als Kindercoach met mijn hond als Co-coach. Sietske vind het heerlijk om met de kinderen samen te werken maar is ondertussen ook een dagje ouder geworden en ik geef haar nu meer rust. Begin 2020 kwam Aafke als pup bij ons in huis om ook opgeleid te worden tot co-coach. Mede door de Covid-19 periode maar ook door haar gevoeligheid is Aafke op dit moment nog niet helemaal geschikt om met jonge kinderen te werken. Ik geef haar nog even de tijd om stabieler te worden en kijk steeds wat ze wel of niet aan kan. Met volwassenen en oudere kinderen werkt ze steeds meer aan haar zelfvertrouwen. We gaan zien wat het ons brengt.

Gedurende mijn opleidingen bij de Magie van Kindercoaching ben ik nóg meer gegroeid als systemisch ouder- en kindercoach. Ik luister met mijn hart en vertrouw op mijn gevoel en de energie om ons heen. Bij een coach aanvraag bekijk ik het hele gezin met een systemische blik en gaan we samen aan de slag. Met een neus voor Gevoel.